Теоретичні аспекти визначення економічної сутності поняття «Конкурентоспроможності регіону» - Волобуев, И.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статі є узагальнення концептуальних підходів до визначення сутності конкурентоспроможності регіону.