Держави Північної Америки у світовій системі міжнародних відносин - Судак, І.І. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У статті досліджено вплив країн регіону Північної Америки
на міжнародні відносини у світі. Проаналізовано
зовнішньополітичні курси країн Північної Америки та визначено
основні проблемні аспекти в регіоні. В статье исследовано влияние стран региона Северной
Америки на международные отношения в мире. Проанализированы
внешнеполитические курсы стран Северной Америки и определены
основные проблемные аспекты в регионе. This article investigates an influence of the states of the Northern
America on international relations. Also main foreign policy directions
of the States of the Northern America are analyzed and the main
problems of the region are defined.