Clusters de tecnología para aumentar la competitividad de la ciencia y la tecnología en Ucrania - Hmara, M.P. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
This article analyzes deeply conflictual processes of modern
economic internationalization, unprecedented in scale, shock waves of
globalization and regional integrationrequire new globally oriented
national and regional strategies and models of future development. У статті аналізуються процеси сучасної економічної
інтернаціоналізації, небаченої за своїми масштабами, ударні хвилі
глобалізації та регіональної інтеграції вимагають нових глобально
орієнтованих національних та регіональних стратегій і моделей
майбутнього розвитку. В статье анализируются глубоко конфликтные процессы
современной экономической интернационализации, невиданной по
своим масштабам, ударные волны глобализации и
региональной интеграции требуют новых глобально
ориентированных национальных и региональных стратегий и моделей будущего развития.