Зовнішньополітичні й економічні інтереси України в Індії: становлення, сучасний стан і перспективи - Рачек, Д.В. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У даній статті розглядається процес розвитку відносин між
Україною та Індією від початку 90-х донині. Аналізуються основні
здобутки відносин у політичному й економічному напрямах,
досліджуються періоди їх спаду та активності. В данной статье рассматривается процесс развития
отношений между Украиной и Индией от начала 90-х до сегодня.
Анализируются основные достижения отношений в политическом
и экономическом направлениях, исследуются периоды их спада и
активности. The article considers the process of development of relations
between Ukraine and India from early 90-ies till today. Main
achievements of relations in political and economic directions are being
analyzed; periods of downturn and activity in relations are being
investigated.