Інструментарій міжнародних фінансових інституцій для підтримки соціально-економічного розвитку та досвід застосування в Україні - Волошин, Ю.М. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У статті розглянуто основні тенденції формування та
розвитку інструментарію міжнародних фінансових інституцій,
який використовується для підтримки соціально-економічного
розвитку в глобальному просторі на сучасному етапі та
розглянуто досвід застосування такого інструментарію в Україні. В статье рассмотрены основные тенденции формирования и
развития инструментария международных финансовых
институтов, который используется для поддержки социально
экономического развития в глобальном пространстве на
современном этапе и рассмотрен опыт применения такого
инструментария в Украине. The article reviews the main trends of formation and development
of instruments of international financial institutions, which is used to
support social and economic development in the global environment at
the present stage and reviews the experience of such instruments in
Ukraine.