Передумови розвитку оцінки в системі бухгалтерського обліку вартості підприємства - Корягін, М.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета дослідження полягає в обґрунтуванні передумов та подальших підходів до розвитку оцінки як складової системи бухгалтерського обліку, виявлення актуальних напрямів наукових досліджень в сфері облікової оцінки.