Формування обліку і звітності за сегментами на підприємствах споживчої кооперації - Кондрашова, Т.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є обґрунтування необхідності формування обліку і звітності за сегментами на підприємствах споживчої кооперації.