Оптимізація параметрів виготовлення композиційного біопалива з використанням торфу як в’яжучого - Корінчук, Д.М. (Промышленная теплотехника, 2012)
Проведен анализ и оптимизация параметров изготовления композиционного биотоплива. Численно определенны оптимальные значения параметров давления, влажности, дисперсного состава, содержания наполнителя и температуры для процессов брикето- и гранулообразования. Проведено аналіз та оптимізацію параметрів виготовлення композиційного біопалива. Чисельно визначені оптимальні значення параметрів тиску, вологості, дисперсного складу, вмісту наповнювача та температури для процесів брикето- та гранулоутворення. The parameters of manufacture of composite biofuels theoretically analyzed in the work. The optimum values of parameters of pressure, humidity, dispersion, filler content and temperature for the processes of briquetting and granulation was numerically defined.