Еволюція осадконагромадження в Дністровському перикратонному прогині - Ковальчук, М.С.; Компанець, Г.С.; Сокур, Т.М.; Фігура, Л.А.; Крошко, Ю.В.; Усмінська, О.В. (Збірник наукових праць Інституту геологічних наук НАН України, 2010)
На базі детальних досліджень речовинного складу та геохімічних особливостей окремих осадочних формаційних одиниць Дністровського перикратонного прогину встановлено етапність їх осадконагромадження. На базе детальных исследований вещественного состава и геохимических особенностей отдельных осадочных
формационных единиц Днестровского перикратонного прогиба установлена этапность их осадконакопления. On the base of the detail investigations of the material composition and geochemical pecularities of some sedimentary
formation units of the Dniester Pericraton depression the staging of their sedimentation has been detected.