Співробітництво світового банку та України - Доліновська, О.Я. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою роботи є визначення національної специфіки та узагальнення результатів співпраці України зі Світовим Банком , розгляд основних проектів та аналіз процесу кредитування.