Вихід вітчизняних підприємств на зовнішні ринки - Михальчук, Л.В.; Іванісова, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті полягає у розгляді ефективних напрямів виходу підприємств на зовнішні ринки.