Збереження книжкових пам’яток: оцінка перспектив аутсорсингу - Сілютіна, І.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Основною метою даної публікації є дослідження стану використання інформаційних технологій в організації збереження книжкових пам’яток у бібліотеках та обґрунтування необхідності впровадження нової стратегії в даний процес.