Нормативно-правове регулювання бухгалтерського обліку складових змішаних активів - Скоробогатова, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою проведеного дослідження є проведення систематизації та аналізу нормативно-правових актів, що регулюють бухгалтерський облік складових змішаних активів.