Розвиток інноваційного потенціалу регіонів України за умов ринкових трансформацій - Солоха, Д.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної роботи є дослідження теоретичних засад розвитку інноваційного потенціалу регіонів в умовах трансформаційних процесів в економічній системі України.