Конкурентна складова зовнішнього середовища підприємницької діяльності - Труніна, І.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є розкриття сутності складової зовнішнього конкурентного середовища, що сприятиме більш глибокому розумінню природи конкурентного середовища, дозволить виділити ті характеристики, які є важливими для оцінки стану та вивчення закономірностей розвитку конкурентного середовища з метою прогнозування його подальшого розвитку.