Ефективне регулювання ринку зерна в умовах кризи - Швец, Р.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є розробка теоретичних і методичних положень та практичних рекомендацій з удосконалення формування принципів антикризового регулювання ринку зерна в умовах інтеграційних процесів та міжнародної торгівлі.