Функціональні особливості сучасної газетної публіцистики - Семенюк, І.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті полягає в теоретичному обґрунтуванні положень щодо таксономії публіцистичного стилю, як системи соціального порядку, що існує не ізольовано, а в певному взаємозв'язку з іншими системами та реалізується у соціально-культурному контексті (науковому, політичному, адміністративному, художньому та ін.).