Самостійність місцевих бюджетів України: проблеми реалізації та шляхи їх вирішення - Маліков, В.В.; Дєгтяр, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета – дослідити основні проблеми поповнення дохідної частини місцевих бюджетів України.