О. Г. Перехрест. Українське село в 1941 – 1945 рр.: соціально-економічне становище - Морозов, А.Г.; Голиш, Г.М. (Український селянин, 2008)
Рецензія на книжку: О. Г. Перехрест. Українське село в 1941 – 1945 рр.: соціально-економічне становище – Черкаси : Видавничий відділ ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2008. – 685 с.