О.В. Михайлюк. Селянство України в перші десятиліття ХХ ст.: Соціокультурні процеси: Монографія - Морозов, А.Г. (Український селянин, 2008)
Рецензія на книжку: О.В. Михайлюк. Селянство України в перші десятиліття ХХ ст.: Соціокультурні процеси: Монографія. – Дніпропетровськ: Інновація, 2007. – 456 с.