Ефективність теоретичного виміру міжнародно-політичного аналізування в дослідженні проблематики сучасних глобальних взаємодій - Погорська, І.І. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У статті досліджуються сучасні теоретичні підходи західних шкіл політичної науки щодо глобально-політичної дії акторів у контексті комплексності аналітичної концептуалізації міжнародно-політичного виміру світових взаємодій. В роботе исследуются теоретические подходы западных школ политической науки в отношении глобально–политического действия акторов в контексте комплексности аналитической концептуализации международно-политического измерения мировых взаимодействий. The most general objective of this paper is investigating the theoretical approaches of political science’s western schools to actor’s global-political action in the complexity of analytical conceptualization’s international-political dimension of world interaction.