Класифікація чинників конкурентних переваг підприємства - Ткачова, С.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою роботи є, по-перше, аналіз наукових підходів та позицій топ-менеджерів підприємств щодо класифікації чинників конкурентних переваг; по-друге, формування ієрархії чинників для підприємств сфери послуг з урахуванням галузевих особливостей.