Криза американської економічної моделі і підйом Китаю - Фесенко, М.В. (Проблеми міжнародних відносин, 2012)
У статті досліджуються сучасний стан і перспективи
розвитку американської економічної моделі на тлі економічного
піднесення Китаю після глобальної фінансово-економічної кризи
2008-2009 рр. В статье исследуются современное состояние и
перспективы развития американской экономической модели на
фоне экономического подъема Китая после глобального
финансово-экономического кризиса 2008-2009 гг. The article investigates the current state and prospects of the
American economic model on the background of the economic rise of
China from the global financial and economic crisis of 2008-2009.