До питання формування іміджу України в Росії - Філенко, І.В.; Попова, Д.О. (Проблеми міжнародних відносин, 2012)
У статі досліджується роль провідних наукових та
інформаційних видань Росії у формуванні іміджевого складника
української держави. Автори аналізують пріоритетну
тематику російських видань, а також зміст і характер
публікацій про Україну й українсько-російські відносини. Статья посвящена роли ведущих научных и
информационных изданий России в формировании имиджевой
составляющей украинского государства. Авторы анализируют
приоритетную тематику российских изданий, а также
содержание и характер публикаций об Украине и украинско-
российских отношениях. The article focuses on the role of leading scientific publications
and information in shaping Russia image component of the
Ukrainian state. The authors analyze the priority themes of Russian
publications, as well as the content and nature of publications about
Ukraine and Ukrainian-Russian relations.