Спільна зовнішня та безпекова політика Європейського Союзу після Лісабонськогої угоди. Політико-інституційний аспект - Рябоштан, Є.В. (Проблеми міжнародних відносин, 2012)
У статті досліджується Спільна зовнішня та безпекова
політика Європейського Союзу після ратифікації й набуття
чинності Лісабонської угоди. Проаналізовано потенційні загрози
та перспективи системи СЗБП ЄС. Автор статьи рассматривает Общую внешнюю политику
и политику безопасности Европейского Союза после подписания
и ратификации Лиссабонского договора. Проанализировано
потенциальные угрозы и перспективы системы ОВПБ ЕС. The Common Foreign and Security Policy after the Lisbon
Treaty ratification was examined in the article. Were made the
investigation of threats and perspectives of CFSP.