Гетерогенність запасних білків насіння гіркокаштана звичайного (Аesculus hippocastanum L.) за дії полютантів металургійного виробництва - Вінниченко, О.М.; Колесніченко, О.В.; Григорюк, І.П.; Барабанова, І.В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
It is shown that the seed lobes of horst chestnut seeds are poorer in the quantitative and qualitative spectra of the total reserve proteins on a polluted region of metallurgical industry.