Стабілізуючий вплив європейської інтеграції на державний розвиток України - Калениченко, Р.А.; Деменко, О.Ф. (Проблеми міжнародних відносин, 2012)
У статті досліджується еволюція взаємовідносин України із Європейським Союзом, обґрунтовується позитивний вплив процесів європейської інтеграції на сучасний державний розвиток України. В статье исследуется эволюция взаимоотношений Украины с Европейским Союзом, обосновывается положительное влияние процессов европейской интеграции на современное государственное развитие Украины. The article researches evolution of Ukraine's relations with the European Union and prove the positive influence of European integration processes for current state development in Ukraine.