Українсько-індійські гуманітарні зв’язки: історія і сучасність - Лукаш, О.І.; Рачек, Д.В. (Проблеми міжнародних відносин, 2012)
У статті розглядаються стан, проблеми та основні напрями розвитку зв’язків між Україною та Індією у гуманітарній сфері, а також дається короткий історичний огляд українсько-індійських зв’язків у сфері науки, освіти та культури. В статье рассматриваются состояние, проблемы и основные направления развития связей между Украиной и Индией в гуманитарной сфере, а также проводится исторический обзор украинско-индийских связей в сфере науки, образования и культуры. The article considers the present state, problems and main directions of the development of ties between Ukraine and India in humanitarian field, as well as short historical review of Ukraine-India ties in the field of science, education and culture is being provided.