Інтерпретація поняття адаптивність діяльності промислового підприємства на засадах конкурентних переваг - Ячменьова, В.М.; Долгова, Н.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є визначення поняття "адаптивність діяльності промислового підприємства" з точку зору
конкурентних переваг.