Концептуальні засади державного регулювання формування трудового потенціалу України - Шило, К.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – визначення основних концептуальних засад державного регулювання формування
трудового потенціалу в контексті інноваційного розвитку країни.