Якість вищої освіти як критерій конкурентоспроможності країни в умовах ринкової економіки - Петінова, О.Б. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті - розглянути якість вищої освіти як основний критерій конкурентоспроможності країни в умовах ринкової економіки