Інформація як об’єкт управління інвестиційною діяльністю підприємств - Плотнікова, М.Ф. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є визначення ролі і місця інформаційного забезпечення інвестиційної діяльності підприємств в контексті посилення рівня його соціально-економічної безпеки.