Дивіденди: особливості виплати та оподаткування - Склярук, І.П. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є вивчення особливостей формування дивідендної політики підприємств з
корпоративними правами, порядок нарахування та оподаткування дивідендів, їх відображення в обліку.