Відмінності бухгалтерського та податкового обліку податку на прибуток - Мілевська, О.М.; Піхотіна, А.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є дослідження проблеми взаємозв’язку системи бухгалтерського та податкового обліку при розрахунку податку на прибуток.