Вплив характеру поведінки докайнозойської поверхні та карстових процесів на формування покладів бурштину Рівненського Полісся - Криницька, М.В.; Нестеровський, В.А. (Збірник наукових праць Інституту геологічних наук НАН України, 2010)
Досліджено характер поведінки допалеогенової поверхні та розглянуто можливість розташування покладів бурштину
в карстових зниженнях. Исследованы характер поведения докайнозойской поверхности и рассмотрена возможность размещения залежей янтаря в карстовых понижениях. The pre-Cainozoic surface behaviour and possibility of location amber deposits in the karstic depressions are investigated.