Прогноз продуктивності складнопобудованих порід-колекторів нафти і газу за результатами інверсії даних ГДС - Вижва, С.А.; Безродна, І.М. (2011)
Наводиться методика прогнозу продуктивності порід-колекторів за даними ГДС на основі інверсії
акустичних даних в структуру пустотного простору та її практична реалізація на прикладі карбонатних
горизонтів свердловини №35 Липово-Долинської площі. Приводится методика прогноза продуктивности пород-коллекторов по данным ГИС на основе
инверсии акустических данных в структуру пустотного пространства и её практическая реализация на
примере карбонатных горизонтов скважины №35 Липово-Долинской площади. Methodology is given estimates of rock-collectors according to the well-logging through inversion of
acoustic data in the structure of pore space and its practical implementation on the example of carbonate
horizons of well number 35 Lypovo -Dolinska area.