Проблеми інформаційного забезпечення інтерпретаційних технологій геофізичної томографії - Вижва, С.А.; Продайвода, Г.Т.; Віршило, І.В.; Козіонова, О.О. (2011)
Розглядаються актуальні проблеми інформаційного забезпечення і оптимізації ітераційних задач
геофізичної томографії. Рассматриваются актуальные проблемы информационного обеспечения и оптимизации
итерационных задач геофизической томографии. Actual problems of information support and optimization of iterative tasks of geophysical tomography
was considered.