Геологічна еволюція Карпат у світлі терейнового аналізу - Гнилко, О.М. (2011)
Запропонована модель геологічного розвитку Українських Карпат з точки зору терейнового
аналізу та з врахуванням нових геологічних матеріалів, одержаних при геолого-картувальних роботах. Предложена модель геологического развития Украинских Карпат с точки зрения террейнового
анализа и с учетом новых данных, полученных при геологическом картировании. The model of the geologic evolution of the Carpathians both in terms of the terrane analysis and in the
light of the new data of the geologic mapping are represented.