Фізичні характеристики біодобрив на основі курячого посліду - Михалевич, В.В.; Ляшенко, А.В.; Кремньов, В.О.; Тимощенко, А.В. (Промышленная теплотехника, 2012)
Досліджені зміни гранулометричного складу продукту при зневодненні та диспергуванні в роторно-вихровій камері, та визначено винос дрібно-фракційного продукту. Показано, що винос може складати до 20 % сухого продукту, в циклоні необхідно передбачити циклічну або безперервне вивантаження продукту. Отримані об’ємні характеристики продукту дозволили скоригувати об’єм роторно-вихрової камери, розрахувати циклон та бункери готового продукту. Исследованы изменения гранулометрического состава продукта при обезвоживании и диспергировании в роторно-вихревой камере, и определен унос мелко-фракционного продукта. Показано, что унос может составлять до 20 % сухого продукта, в циклоне необходимо предусмотреть циклическую или непрерывную выгрузку продукта. Полученные объемные характеристики продукта позволили скорректировать объем роторно-вихревой камеры, рассчитать циклон и бункера готового продукта. Investigational changes of factious composition of product at dehydration and dispergating in to rotor-vortical to the chamber, and certainly bearingout of finely factious product. It is rotined that a bearing-out can make a to 20 % dry product that is why in a cyclone it is necessary to foresee cyclic or continuous unloading of product. By volume descriptions of product are got allowed to correct a volume rotorvortical chambers, to expect a cyclone and bunkers of the prepared product.