Про прямі методи пошуку як засіб підготовки структур до пошукового буріння на нафту і газ - Коваль, А.М.; Акімова, О.П. (2011)
Проведено аналіз прогнозування нафтогазоперспективних ділянок прямими методами. Розглянуто
підхід комплексування геохімічних та геофізичних методів для підвищення ефективності пошуків
покладів вуглеводнів. Проведен анализ прогнозирования нефтегазоперспективных участков прямыми методами. Рас-
смотрен подход комплексирования геохимических и геофизических методов для повышения
эффективности поисков залежей углеводородов. The analysis of forecast for potentially oil-and-gas bearing areas within has been provided by direct
methods. The complexification approach of geochemical and geophysical methods for increasing performance of
hydrocarbons deposits exploration has been considered.