Регіональні програми модернізації комунальної теплоенергетики – інноваційна основа технологічного оновлення систем теплозабезпечення населених пунктів України. Частина 2 - Долінський, А.А.; Басок, Б.І.; Базєєв, Є.Т. (Промышленная теплотехника, 2012)
Розроблена і направлена в Міністерство регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України Державна цільова програма комплексної модернізації комунальної теплоенергетики України на 2012-2016 роки (проект) з урахуванням даних 24 регіональних програм, що базуються на позитивному досвіді пілотної програми, реалізованої у Донецькій області. Разработана и направлена в Министерство регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины Государственная целевая программа комплексной модернизации коммунальной теплоэнергетики Украины на 2012-2016 годы (проект) с учетом данных 24 региональных программ, базирующихся на положительном опыте пилотной программы, реализованной в Донецкой области. National special program of Ukra-inian communal power engineering comprehensive modernization for 2012-2016 years (projekt), considering data of 24 regional programs, based on the positive experience of the pilot program which realized in Donetsk region was developed and directed to the Ministry of Regional Development, Construction and Housing and Communal Services of Ukraine.