Застосування капаметрії для стратиграфічного розчленування та кореляції геологічного розрізу Північної прибортової зони Дніпровсько-Донецької западини - Крива, І.; Онуфришин, С. (2011)
Проаналізовано магнітну сприйнятливість осадових порід Північної прибортової зони Дніпровсько- Донецької западини. Показані можливості використання капаметрії для вертикального розчленування і вивчення особливостей геологічного розрізу, а також кореляції виділених елементів. Проанализировано магнитную восприимчивость осадочних пород Северной прибортовой зоны Днепровско-Донецкой впадини. Показаны возможности использования каппаметрии для вертикального расчленения и выделения особенностей геологического разреза, а также корреляции выделенных элементов. Magnetic susceptibility of sediments in the northern edge of the Dniepr-Donetsk depression was analyzed. Possibilities of c-metering implementation for vertical division and investigations of geological crosssection, also as correlations of defined elements were shown.