Вивчення магнітної сприйнятливості гірських порід Передкарпатського прогину - Кудеравець, Р.С. (2011)
Приведені результати експериментальних вимірювань магнітної сприйнятливості гірських порід
Передкарпатського прогину. Отримано нові дані та створено статистичну базу даних вимірів магнітної
сприйнятливості гірських порід із різновікових формаційних комплексів Передкарпатського прогину.
Виявлено диференціацію осадових товщ за магнітною сприйнятливістю на окремі літомагнітні комплекси. Приведены результаты экспериментальних измерений магнитной восприимчивости горных пород
Предкарпатского прогиба. Получены новые данные и создано статистическую базу данных измерений
магнитной восприимчивости горных пород разновозрастных формационных коплексов Предкарпатского
прогиба. Обнаружено диференциацию осадочных толщ за магнитной восприимчивостью на отдельные
литомагнитные комплексы. The results of rocks magnetic susceptibility experimental measurements of Carpatians foredeep are adduced.
The new data was obtained and the statistical magnetic susceptibilities database of different age formations of
rocks complex in Carpatians foredeep is created. The sedimental strata differentiation of magnetic susceptibility
in separate lithomagnetic complexes is shown.