Про співпрацю Інституту геології і геохімії горючих копалин Національної академії наук України та Інституту геології і палеонтології Китайської академії наук - Павлюк, М.; Дудок, І. (Геологія і геохімія горючих копалин, 2010)
Згідно з Угодою про співробітництво між Китайською академією наук та Національною академією наук України, у травні 2010 р. у відділі геохімії осадових товщ
нафтогазоносних провінцій Інституту геології і геохімії горючих копалин (ІГГГК)
НАН України проходили двотижневе стажування співробітники Інституту геології і
палеонтології (ІГП) Китайської академії наук – доктор наук Менг Фанвей та Яо Шоган, а з 18 по 27 жовтня 2010 року на запрошення дирекції ІГП (м. Нанкін) делегація
ІГГГК НАН України у складі: директор Інституту, член-кореспондент НАН України, професор М. І. Павлюк; заступник директора Інституту з наукової роботи, кандидат геолого-мінералогічних наук І. В. Дудок та старший науковий співробітник
відділу геохімії осадових товщ нафтогазоносних провінцій, кандидат геологічних
наук С. В. Вовнюк, відвідала Інститут геології і палеонтології Китайської академії
наук.