ІХ Міжнародна науково-практична конференція “Ресурси природних вод Карпатського регіону (проблеми охорони та раціонального використання)” - Павлюк, М.; Дудок, І.; Кость, М.; Паньків, Р. (Геологія і геохімія горючих копалин, 2010)
27–28 травня 2010 р. у Львові відбулася IX Міжнародна конференція “Ресурси природних вод Карпатського регіону”, організована Держуправлінням охорони
навколишнього природного середовища у Львівській області, НАК “Надра України” ДП “Західукргеологія”, Інститутом геології і геохімії горючих копалин (ІГГГК)
НАН України, Львівським центром науково-технічної і економічної інформації
(ЛвЦНТЕІ), Львівським національним університетом ім. І. Франка, НУ “Львівська
політехніка”, Конфедерацією ділових кіл Львівщини та ін. Її проведенню сприяли
співробітники ЛвЦНТЕІ на чолі із заступником директора О. Мухою.