Оцінка міжнародної банківської діяльності в контексті світової фінансової кризи - Тарасова, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є комплексний розгляд сучасного стану й тенденцій розвитку міжнародної банківської діяльності, обумовленої процесом глобалізації, а також сучасною світовою фінансово-економічною кризою.