Підсумки 25-ї Міжнародної картографічної конференції - Путренко, В.В.; Руденко, Л.Г. (Український географічний журнал, 2011)
З 3 по 8 липня 2011 р. у Парижі, Франція, проходила 25 Міжнародна картографічна конференція, яка
є провідним зібранням фахівців з картографії, географії, геоінформаційних технологій та дистанційного
зондування Землі з космосу. Цього разу конференція була ювілейною, тому що минуло 50 років з часу
проведення першої асамблеї Міжнародної картографічної асоціації (МКА) у 1961 р. у Парижі. Разом з
конференцією відбулася 15 Генеральна асамблея МКА, були проведені перевибори організаційного комітету
та глав комісій. Президентом МКА обрано Джоржа Гартнера, професора картографії та геомедіатехнологій
Віденського технологічного університету, який змінив на цій посаді професора Вільяма Картрайта.