Фундаментальне картографічне видання - Пащенко, В.М. (Український географічний журнал, 2011)
Рецензія на книгу: Історичний Атлас України. Найдавніше минуле. Русь (Київська держава,
Галицько-Волинська держава )
/ Керівник проекту й автор-упорядник Юрій Лоза. – К.: Мапа, 2010. – 300 с.