Механізм правового впливу: напрями прояву - Денисова, А.М. (Держава і право, 2012)
Досліджується поняття механізму правового впливу як комплексної категорії. Здійснено правовий аналіз основних напрямів правового впливу та розкрито їх основні особливості. Проаналізовано основні засоби правового впливу, за допомогою яких впроваджуєтсья його механізм. Исследуется понятие механизма правового воздействия как комплексной категории. Осуществлен анализ основных направлений правового воздействия, раскрыты их основные особенности. Проанализировано основные способы правового воздействия, с помощью которых осуществляется его механизм. In the article analyzed the concept of mechanism of legal influence as a complex category, the analysis of basic directions of legal influence is carried out and their basic features are exposed. Are analysed the basic methods of legal influence by the help of which its mechanism will be realized.