Місце і роль конкретизації права у механізмі правового регулювання - Андрущакевич, Ю.В. (Держава і право, 2012)
Аналізуються існуючі в юридичній літературі точки зору щодо місця та ролі конкретизації права у механізмі правового регулювання. Досліджується поняття правоконкретизації та її роль на стадіях правового регулювання. Анализируются существующие в юридической литературе точки зрения относительно места и роли конкретизации права в механизме правового регулирования. Исследуется понятие конкретизации права, ее место и роль на стадиях правового регулирования. In this article the existing in legal literature points of view are analysed in relation to a place and role of specification of right in the mechanism of the legal adjusting. The concept of concretization and her role are investigated on the stages of the legal adjusting.